ZNANI SO VSI NASTOPAJOČI NA ŠKISOVI TRŽNICI 2024!

Manj kot trije tedni nas ločijo od Škisove tržnice, največje prireditve na prostem za  mlade v Sloveniji, ki bo letos potekala 9. maja. Kardeljeva ploščad bo zopet postala  prostor pestrega dnevnega in večernega dogajanja, znani pa so tudi že vsi nastopajoči, ki bodo nastopili na glavnem ter elektro odru. Vstopnice po ceni 15 EUR si lahko na  Eventimu zagotovite le še do konca meseca, za uporabnike VALÚ pametne denarnice  pa še vedno poteka akcija, kjer si vstopnico lahko zagotovite za 12 EUR.  

Škisova tržnica bo svoje prve obiskovalce sprejela že ob 12:30. V popoldanskem delu se obeta  nabor raznolikih interaktivnih in zabavnih aktivnosti, zato vsakemu priporočamo zgodnji obisk.  Škisovo tržnico bomo otvorili s tradicionalnim mimohodom študentskih klubov ter godbo pihalnega  orkestra, sledili pa bodo pozdravni govori. Tudi letos nam bodo lokalne dobrote ponudili študentski  klubi iz 6 različnih regij. Obiskali boste lahko mednarodni otoček, kjer se bodo predstavile  mednarodne organizacije, sprehodili pa se boste lahko tudi med stojnicami naših partnerjev, ki  bodo ponujali najrazličnejše aktivnosti. Na prizorišču se bodo v sodelovanju z Zvezo slovenske  podeželske mladine odvijale študentske igre, na glavnem odru pa se bodo v tem času izvajale  različne nagradne igre. Ob koncu popoldanskega dogajanja bomo nagradili najbolj izvirno  opremljeno stojnico ter najbolj čisto regijo. Seveda bo poskrbljeno tudi za vse lačne in žejne – poleg  dobrot na stojnicah študentskih klubov bo na prizorišču tudi ponudba hrane in pijače. 

Zvečer bo sledil koncertni del prireditve, ki se bo odvijal na dveh odrih. Na glavnem odru bodo  nastopili D’Chymnyz, Kreera, Delta Riff, Vazz, Tabu, S.A.R.S. in Zablujena generacija. Na elektro  odru pa bodo za plesno glasbo poskrbeli Buchy, Smoks, Michael Angelo, Eliaz, RotorMotor in  UnibuU. Celoten spored nastopajočih si lahko ogledate tudi na Facebook in Instagram profilu  Škisove tržnice ter na spletni strani

Organizator poziva vse obiskovalce, da si pravočasno zagotovite vstopnico v predprodaji in se s  tem izognite gneči na vhodu. Uporabniki VALÚ-ja si lahko vstopnico zagotovite po ekskluzivni ceni  12 EUR, za ostale pa so vstopnice na voljo po ceni 15 EUR. Nakup lahko opravite na povezavi in na  vseh Eventimovih prodajnih mestih. Od 1. do vključno 8. maja 2024 bo cena vstopnice 18 €, na dan  dogodka pa bo vstopnice po ceni 20 € možno dobiti tudi pri vhodu na prizorišče prireditve. 

Zagotovite si svojo vstopnico čimprej in 9. maja 2024 ob dnevu za veselje ustvarite spomine za  vse življenje!

No Comments

Post A Comment