VSTOPNICE ZA ŠKISOVO TRŽNICO 2023 ŽE V PRODAJI

Samo še dva meseca nas ločita od največjega in najbolj Edinstvenega dogodka za mlade na prostem v Sloveniji – 26. Škisove tržnice. Nakup vstopnice je možen od danes naprej na spletnem mestu eventim.si ali na Eventimovih prodajnih mestih, NLB pa tudi letos omogoča vstopnico po nižji ceni.

Vsi že nestrpno pričakujemo 11. maj 2023, ko se bodo ponovno zbrali mladi iz celotne Slovenije,  predstavljali svoje lokalne specialitete, se sprehajali med stojnicami, zvečer pa uživali od dobri glasbi.  Da bo Škisova tržnica 2023 res Edinstvena, bo tudi letos poskrbela NLB. Od danes naprej si lahko svojo  vstopnico zagotovite že po ekskluzivni ceni za samo 8 EUR. Vse kar morate storiti je, da nakup vstopnice  opravite v predprodaji preko aplikacije NLB Pay. Nakup vstopnice je možen na povezavi ali na  Eventimovih prodajnih mestih.  

Od 1. aprila 2023 do 30. aprila 2023 bo cena vstopnice za vse, ki boste opravljeni nakup potrdili z  mobilno denarnico NLB Pay ostala nespremenjena, 8 EUR. Za vse ostale bo cena vstopnice 12 EUR. Od  1. maja 2023 do 10. maja 2023 bo cena vstopnice za vse enotna, in sicer 12 EUR. Na dan dogodka bo  cena vstopnice 15 EUR. 

Z uporabo mobilne denarnice NLB Pay boste na dan dogodka deležni tudi drugih ugodnosti. Vsem, ki  boste nakup vstopnice potrdili z aplikacijo NLB Pay, bo omogočen hitrejši vstop na prireditev skozi  NLB Pay VIP vhod in pa edinstvena akcijska cena pijač (4+1 gratis)

Na dogodku bo vse plačevanje potekalo preko brezgotovinskega plačilnega sistema. Plačevanje bo tako  možno na prodajnih mestih z NLB Pay, preko Flik plačil ali s plačilno kartico. Na plačilnih postajah si  boste lahko za nemoteno plačevanje zagotovili plačilno kartico Škisove tržnice, na katero boste lahko  nalagali denar. Nalaganje denarja na kartico bo možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Ob odhodu  z dogodka vam bomo vrnili vse dobroimetje, ki vam bo ostalo na kartici.  

NLB bo na sam dan dogodka poskrbela tudi za razna ekskluzivna doživetja, ki jih denar ne more kupiti.  Možno bo namreč spoznati nastopajočo glasbeno skupino, spremljati koncert z velikega odra Škisove  tržnice ali pa osvojiti vstopnico za Škisovo tržnico za vedno. Za več informacij spremljajte naša družbena  omrežja, kjer bomo redno objavljali vse informacije.

Zagotovite si svojo vstopnico čimprej in ne zamudite ekskluzivne ponudbe ter Edinstvenega 11. maja.

Več informacij o Škisovi tržnici 2023:  

Maruša Pajer  

Vodja marketinga in odnosov z javnostmi na Škisovi tržnici 2023  marusa.pajer@skis-zveza.si 

+386 70 705 534 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.