ODŠTEVAMO ZADNJE DNI DO ŠKISOVE TRŽNICE

Še malo nas loči do 11. maja – dneva, ko bomo pozabili na vse skrbi, odklopili obveznosti in uživali na Kardeljevi ploščadi ob dobri hrani, pijači in glasbi. Uradna otvoritev Škisove tržnice bo ob 12. uri. Popoldansko in večerno dogajanje bo polno zabave ob klubskih in partnerskih stojnicah, mednarodnem otočku, študentskih igrah in koncertih izjemnih slovenskih glasbenih izvajalcev. 

Uradna otvoritev Škisove tržnice bo 11. maja ob 12. uri. Do takrat bodo lahko na prizorišče vstopili le partnerji in klubi z zapestnicami. Med 12.00 in 16.30 bodo potekale različne aktivnosti na partnerskih in klubskih stojnicah ter mednarodnem otočku. Med 15. in 16. uro pa bodo potekale študentske igre. Ob 17.00 se bo začelo dogajanje na glavnem in elektro odru. Celoten spored nastopajočih je objavljen tudi na Facebook in Instagram profilu Škisove tržnice ter na spletni strani. Prehajanje iz in na prizorišče bo z isto vstopnico možno med 12.00 in 20.00. Po 20.00 pa bo možen vstop le z neuporabljeno vstopnico, sicer je potreben nakup nove. Dogajanje se bo zaključilo ob 01.00 zjutraj. Škisova tržnica bo normalno potekala tudi v primeru slabega vremena. Priporočamo spremljanje napovedi in primerno obutev ter oblačila v primeru dežja.

Info točka bo odprta v sredo, 10. 5.,  med 17.00 in 19.00.  V četrtek, 11. 5., pa od 8.00 zjutraj do polnoči.  

Imetnike aplikacije NLB Pay čakajo številne ugodnosti na dan dogodka – vse od hitrejšega vstopa na prireditev skozi NLB Pay VIP vhod do edinstvene akcijske cene pijač (4+1 gratis) na vseh šankih. Poleg vseh ugodnosti na Škisovi tržnici, mobilna denarnica NLB Pay vsem uporabnikom zagotavlja varno, hitro in enostavno uporabo. Vse od potrjevanja spletnih nakupov, nakazovanja denarja s takojšnjimi plačili Flik in še mnogo več

Organizator poziva vse obiskovalce, da si pravočasno zagotovite vstopnico v redni prodaji in se s tem izognite gneči na vhodu. Do 10. 5. so vstopnice po ceni 12 € na voljo na povezavi in na vseh Eventimovih prodajnih mestih, na dan dogodka pa bo vstopnice po ceni 15 € možno dobiti tudi pri vhodu na prireditveno prizorišče. 

Več informacij o Škisovi tržnici 2023: 
Maruša Pajer 
Vodja marketinga in odnosov z javnostmi na Škisovi tržnici 2023 
marusa.pajer@skis-zveza.si 
+386 70 705 534 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.